Carr Service nastavlja sa zapošljavanjem vrhunskih djelatnika. Ako ste serviser s iskustvom i velikom željom za radom na Toyota viličarima, ovo je posao za Vas!

Carr Service je ekskluzivni distributer TOYOTA viličara za Hrvatsku i Crnu Goru, s izrazitim fokusom na kvalitetu strojeva i njihov rad, što kroz prodaju vrhunskih TOYOTA strojeva, što kroz servisnu organizaciju koja nosi Toyotine certifikate izvrsnosti.

Odjel servisa je postigao najveći certifikat izvrsnosti u Toyoti – ASECExcellent.

Opis posla

Tražimo dodatnog servisera za rad unutar servisne radionice koji će voditi brigu oko flote viličara za najam koja broji preko 500 strojeva. U pitanju su redovna i vanredna održavanja te sigurnosne kontrole na viličarima te ostali radionički popravci u domeni održavanja.

Uvjeti

Od osobe koju ćemo zaposliti tražimo pedantnost i spremnost izvršavanja zadataka na visokom nivou kako bi na najbolji način prezentirati premium brand Toyota koji je svjetski poznat po svojoj kvaliteti.

Što nudimo

  • stalni radni odnos uz početni probni rad
  • redovna primanja
  • timski rad u vrlo ugodnom okruženju i stalnu podršku ostalih kolega iz odjela servisa
  • edukaciju kroz Toyota akademiju (online) te lokalnu edukaciju putem naših servisnih trenera
  • radno vrijeme od pon – pet od 08:00 – 16:00 – ne prakticiramo rad vikendom i prekovremene sate
  • svu potrebnu opremu za samostalno obavljanje posla poput vlastitog alata, tableta, potrebnih dijagnostičkih programa i slično

Županija rada:

Primorsko-goranska županija

LINK za prijavu

Array
(
    [0] => post
    [2] => sticky
)