Osigurajte kontrolu i uštede pametnim povezivanjem svojih viličara

Da biste ostali konkurentni i odgovorili izazovima današnjih skladišnih procesa trebate biti fleksibilni i učinkoviti prema promjenama Vaših poslovnih operacija. Toyota I_Site program za upravljanje flotom koristi online podatke Vaših viličara ažurirane u stvarnom vremenu kako bi mjerili, analizirali i poboljšali izvedbu svakog povezanog viličara. Povezivanjem Vaše flote moći ćete povećati svoju dugoročnu profitabilnost.

I_Site paketi

I_Site prednosti

Zabavna strana

Pitanja i odgovori

Pronađite I_Site paket prilagođen Vama

Pronađite I_Site paket

Od osnovnih informacija o floti do potpune izvedbe uz stručnu pomoć, naša tri paketa su vam tu da vam pomognu potpuno optimizirati Vašu povezanost flote viličara.

I_Site Starter

Dolazi besplatno uz pametne Toyota viličare te pruža analitičke podatke rada flote Vaših viličara u svakom trenutku.
Paket sadrži:

 • Pregled flote
 • Osnovne podatke viličara
 • Sustav za prijavu servisa s Android uređaja

I_Site Explorer

Savršena opcija za voditelje logistike koji žele poboljšati sigurnost, učinak i efikasnost prateći rad viličara i vozača.
Neke od pogodnosti paketa:

 • I_Site Starter (i sve njegove pogodnosti)
 • jednostavno WEB sučelje za pregled rada viličara i vozača
 • sustav zaštite od neautoriziranog korištenja
 • mogućnost detaljnog pregleda nastalih udaraca viličarem
 • mogućnost praćenja lokacije viličara
 • jednostavan pristup viličaru preko ID kartice

I_Site Premium

Najnapredniji sustav praćenja koji uključuje savjetovanje Toyota menadžmenta.
Paket sadrži:

 • I_Site Explorer (i sve njegove pogodnosti)
 • praćenje i savjetovanje od strane Toyota menadžmenta

I_Site prednosti

Toyota je bila prva kompanija u industriji koja je uvela hardversku tehnologiju kao standardnu dodatnu opremu na električnim viličarima još 2018. godine. Danas ima preko 130,000 pametnih viličara.
I_Site može koristiti svaki ponosni vlasnik pametnog viličara. Također dobivate pristup svim informacijama kako bi osigurali potpunu kontrolu nad svojim viličarom kao i mogućnost da reagirate samo jednim klikom ako je potrebna servisna usluga ili neki podatak o radu viličara kao i vozača. I-Site možete koristiti bez obzira jeste li vlasnik samo jednog viličara ili imate veliku flotu viličara raspoređenu na više lokacija.

SIGURNOST

Stvorite sigurnije radno okruženje

Držite na oku Vaše vozače i viličare uz pomoć I_Site sustava za pregled flote. Kontroliranjem nastalih udaraca, ograničenjem pristupa vozilu i kontrolom viličara prije same upotrebe osigurajte sigurnije radno okruženje.

Ciljevi:

 • Kontrola brzine viličara
 • Nadgledanje nastalih udaraca
 • Predoperativna provjera viličara

PRODUKTIVNOST

Dostignite viši nivo produktinosti

Od maksimalnog iskorištavanja viličara do Google pozicioniranja Vašeg viličara, I_Site koristi povezivanje čija je svrha poboljšati cjelokupnu produktivnost svih procesa koji se odvijaju u skladištu.

Ciljevi:

 • Optimizirati korištenje viličara
 • Uvid u status o licenci vozača
 • Pametan proces mjerenja i uspoređivanja svih radnih procesa viličara
 • Produženi životni ciklus viličara

KONTROLA TROŠKOVA

Kontrolirajte svoje troškove i produžite vijek trajanja svoje flote

Mjerite i reagirajte na način korištenja viličara kako bi izbjegli neželjena financijska iznenađenja. – I_Site pomaže u potpunoj kontroli troškova i time osigurava bolju dugoročnu profitabilnost.

Ciljevi:

 • Smanjiti troškove i težiti pametnim ulaganjima
 • Prevencija štete i troškova osiguranja

OKOLIŠ

Krenite putem ekološko prihvatljivog poslovanja

I_Site će Vam pomoći da koristite svoje viličare na najisplativiji održivi način. Kao rezultat dobivate duži životni vijek svojih vozila te smanjene emisije CO2.

Ciljevi:

 • Duže trajanje baterija u viličarima
 • Produženi životni vijek viličara

Zabavna strana

Izazovite svoje vozače na uzbudljivo natjecanje koje ima svrhu napraviti radno okruženje skladišta sigurnijim, a istovremeno i zabavnijim. I_Site timski izazovi poboljšavaju ponašanje vozača i povećava sveukupnu sigurnost, dok u isto vrijeme potiče bolje radne odnose i budi timski duh.

 • Zabavan sadržaj i za vrijeme radnoga vremena
 • 1 do 9 tjedana konstantnog natjecanja
 • Ostvarenje postignuća na osobnoj kao i na timskoj razini
 • Tjedni sažetci i korisni rezultati sigurnosti
Zabavna strana

Pitanja i odgovori

Što je zapravo Toyotin pametni viličar?

Pametni viličari su viličari opremljeni s hardverskim uređajem, koji komunicira online u stvarnom vremenu sa I_Site sustavom, Toyotinim sustavom kontroliranja flote te tako korisniku daje važne informacije o tome kako njihovi viličari izvode svoje zadatke.

Što je I-Site sustav kontroliranja flote?

Sustav kontroliranja flote u logističkom pogledu je operacija koja omogućuje tvrtkama koje se bave skladištenjem i protokom robe da minimiziraju ili čak potpuno otklone rizike povezane s ulaganjima u viličare. Uz to glavni cilj je poboljšanje efikasnosti, produktivnosti i smanjenje sveukupnih operativnih i troškova osoblja.

Što je sve uključeno u Toyotin I_Site sustav za kontroliranje flote?

Uključen je I_Site hardver koji se sastoji od telekomunikacijske jedinice i dodatno ugrađenih senzora udaraca na viličarima. Time je Vaša flota povezana i sinkronizirana s Vašim odjelom za poslovnu podršku pomoću poslovnog softvera ERP, kao i s Toyotinim odjelom za podršku kako bi se osiguralo da sve teće glatko.

Može li se I_Site ugraditi i u moje viličare?

Naravno da može. Skladišni viličari naručeni nakon 2018. godine kao standard u sebi imaju I_Site hardver i time omogućuju pristup I_Site Starter paketu potpuno besplatno. Drugi viličari, bili oni skladišni ili čeoni viličari, mogu u sebe bez problema ugraditi I_Site upravljačku jedinicu pomoću koje odmah možete početi koristiti prednosti naših I_Site Starter, I_Site Explorer, I_Site Premium paketa.

Koji I_Site paket najbolje odgovara potrebama mojeg poslovanja?

I_Site je prilagodljiv bilo kakvoj vrsti poslovanja, u rasponu od malih pa do velikih flota viličara. Povezanost viličara Vam pomaže poboljšati efektivnosti i i omogućava prilagodbu na mnoge promjenjive okolnosti.

Potpuno besplatno možete dobiti naš I_Site Starter paket uz kupnju naših Toyota viličara koji Vam nudi ključne uvide u trenutno stanje i korisne informacije o poboljšanju.

Ako Vam je potrebna veća količina podataka o svojem viličaru, uvijek se možete nadograditi na pogodnosti I_Site Explorer paketa koji Vam pored opsega I_Site Startera nudi i širok skup značajki za mjerenje i poboljšanje sigurnosti i performansi Vaše flote.

Ili ako se odlučite za naš I_Site Premium paket koji omogućava sve pogodnosti I_Site Explorera te praćenje i personalizirano savjetovanje od strane Toyota menadžmenta koji će Vas najbržim i najjednostavnijim putem uz predočenje praćenih podataka uputiti u potrebne radnje kako bi ostvarili znatne uštede i poboljšali radne procese.

FaQ

Copyrights © 2024. Carrservice d.o.o.
Web by ORVELUS

Array
(
  [0] => post
  [2] => sticky
)